Lyx biluthyrning kan vara praktisktDe flesta människor har hyrt en bil på en gång eller annan. Den vanligaste orsaken är air travel-vi måste komma från flygplatsen till vår resort, business möte, eller träffa vänner och släktingar. Eller, vi behöver hyra en annan bil när vår är i butiken, eller olämplig för det aktuella behovet, som att flytta eller när vi behöver transportera fler människor än vi har plats för. Vanligtvis är det vanligaste valet på flygplatsen en mellanstorlek något-eller-andra, kanske liknar vad vi kör för att arbeta. Flytta våra saker kräver en lastbil, och den första tanken för att flytta mer än fyra personer är en van eller mini van. Men varför inte överväga en lyx biluthyrning?
Många människor kanske inte inser att nästan alla hyra bilföretag på flygplatsen, med flottor av medelstora bilar av varje märke, har också lyxiga lägenheter. De flesta bilar, som Cadillacs och staden bilar, kan bära upp till sex passagerare i rymlig komfort, med gott om trunk utrymme för bagage. Varför hyra en kantighet van när det finns en hyrbil? Hyra priserna är jämförbara, och det finns många andra fördelar, och bra skäl för att överväga en lyxig biluthyrning.
De flesta av oss är bekväma bilkörning liknande den som vi kör hemma. Om du kör en lyxbil, är det klokt att köra hyrbil lyx. Även om din företagets policy anger "mellanstorlek" för företaget resor, kan du betala för uppgraderingen själv, eller kanske även övertyga din ekonomiavdelning att ge dig ett undantag om du behöver ryggen stöd för att ge bättre sätena i en lyx biluthyrning. Kör en bil som liknar din egen är dessutom säkrare, eftersom du redan vet där alla kontroller finns och hur den hanterar.
Om du planerar att göra lite semester körning, även från hem, och din egen bil är lite små eller "funktion-reservdelar", eller få lite äldre, överväga en lyx biluthyrning för din resa. Några extra dollar en dag kommer att vara väl värt den extra komforten för de långa timmar som du spenderar på vägen. Lyx bil sittplatser är mycket bättre än de flesta mellanklass eller ekonomi bilar, med ett brett utbud av justering. Till skillnad från det normala "låg-medium-hög" fan och "kalla-till-hot" Temperaturjustering har din lyx biluthyrning termostatstyrning och automatisk fans. Medan du kommer att betala en premie för GPS på en standard hyra, bör lyx biluthyrning innefatta GPS som standardutrustning.
När du reser i affärer med en grupp av fem eller sex eller möte med klienter, det är klokt att ha en lyxig hyra så kan du använda bara en bil i stället för två. Om dina kunder eller potentiella kunder inte är imponerad av din uppenbara extravagans, kan du imponera på dem med din sparsamhet genom att förklara att en lyx biluthyrning faktiskt sparar pengar och ökar produktiviteten.


Aucun commentaire: