Bästa lyxiga bil funktioner

Den känslan och spänningen i körning är kanske unik och ojämförlig till någon annan känsla känd för mänskligheten. Ja, det är lite överdriven. Men inte alla av oss har råd med typerna av lyx och funktion-bedazzled gadgets som följer med lyxiga bilar på marknaden. Vi gör emellertid, har befogenhet att ta ut en billån eller även leasa bilen av våra drömmar om ett mer ekonomiskt sätt att "äga" den mest dekorerad ut bil som vi så önskar.
Med tekniska framsteg dessa dagar, prylar och lyxiga funktioner i bilar har brutit samman på marknaden. Lyx biltillverkare avfall ingen tid att genomföra dessa nya funktioner i framtida konstruktioner. Läs vidare för att ta reda på den bästa lyxiga bil funktioner.
Vi alla har varit skyldiga till multitasking under körning. Huruvida det att svara i telefon, ändra radiostationer, äta ett mellanmål, eller alla av ovanstående är det uppenbart att föraren distraheras är ett problem som måste åtgärdas. Teknik utvecklas för att hjälpa föraren att hålla båda händerna på ratten och ögonen fixerade på vägen medan fortfarande att vara ansluten till elektronik inuti fordonet. Dessa kan nås med en praktisk knapp på ratten, eller visas på en LCD-skärm med kontroll växlar. Lättillgänglighet är nyckel med denna typ av teknik. Den LCD skärm uppvisning tillåt föraren eller passageraren för att anpassa digital information som kan utnyttjas via röststyrning eller touch screen gester.
En annan bra funktion att hålla ögonen öppna för inblandade blind fläck intervention, ett mycket praktiskt verktyg som även kan du spara i fender bender situationer och livshotande omständigheter. Blind fläck ingripande funktioner i nya bilar är en avancerad säkerhetsfunktion som ökar synlighet genom användning av en kamera framför backspegeln. Medan kameran detekterar lane markörer med radar, känner den av förekomsten av andra objekt och bilar nära din närhet. Som en varning blinkar, är ett ljud också hörbar, varnar dig om att du är nära andra bilar. I det sista skedet, bromsning kan tillämpas automatiskt, vägledande föraren tillbaka till centrum av lane säkert och från skada.
En funktion som du inte kanske har hört talas om är uppblåsbara säkerhetsbälten. Denna funktion är mer populär för de konsumenter som har täta barn och äldre passagerare i sina fordon, kan detta också vara en stor säkerhet tillägg för någon, eftersom det ger ännu mer skydd mot huvudet, halsen och bröstet skador som kan uppstå vid en kollision. Utformad för att fungera precis som en traditionell säkerhetsbälte, dessa uppblåsbara säkerhetsbälten sprids effekterna av en kollision över fem gånger mer över din kropp, är mer bekväm, och bör minska trycket samtidigt bidra till att kontrollen huvud och hals jerking vid en kollision.
Med alla dessa avancerade funktioner är det en bra idé att hyra en bil med dessa tillägg för att se om du vill att skålen över extra kapital att köpa en. Inte alla av oss har tur som har tillräckliga ekonomiska medel för ägande av en bil med alla dessa fantastiska funktioner, men vi har fortfarande möjlighet att ta ett billån och finansiera våra nya dröm bilar så. Glad körning!


Aucun commentaire: