Vad gör en lyxbil verkligen lyxiga?



Objekt som tidigare gjort en bil eller 4WD lyxiga börjar filtrera ner till billigare modeller, måste lyx biltillverkare ständigt upp sitt spel. Detta innebär mer extravagant funktioner, mer komplicerad teknik och mer komfort. Gränsen av de funktioner som sätter lyxen i lyxbil är en av de snabbaste växande terräng i dagens konsument landskap. Här är några viktiga funktioner som gör dagens lyxbilar verkligen lyxigt.




Automatisk klimatkontroll:


Men även de högsta-tech singel-zon klimat kontrollsystem är ofta inte tillräckligt bra för lyx landskapet idag. Många banbrytande lyxbilar erbjuder nu dubbla-zon klimat kontrollsystem som kan ge temperaturer skiljer sig så mycket som tio grader för drivrutinen och främre passageraren.




Ratten:


De kryssning och ljudsystem kontrollerna byggs ofta direkt in ratten i många av dagens lyxbilar. Detta tillåter förare att hålla full fokus på uppgiften att bilkörning att göra justeringar till deras ljud eller kryssning kontroller.




Moonroof:


Moonroofs är soltak som har inte bara en metall panel men en glaspanel som kan tillåta solsken eller månsken i bilen, kompakt SUV, eller fyra rullar drev även när taket är stängd och en tyg panel som kan reglera graden av ljus låt in i bilen. Glaspanelerna i moonroofs är vanligtvis tonade och oftast kan vinklas för att reglera luftflödet.




Lyx stoppning:


Även om äkta läder kan kosta extra även i en lyxbil, klädseln kommer oftast göras från minst en läder ersättning eller en annan form av dyra, bekväm tyg. Du kan förvänta dig sittplatser i en lyx fordonet vara mer bekväm än sittplatser i en vanlig bil.




Anpassningsbar förarstol:


Förarsätet i en lyxbil kan oftast justeras i minst sex riktningar med endast den minsta ansträngningen. Dyna höjd kan regleras för och akter resor kan justeras och vinkeln på luta kan ställas in inom en bråkdel av en tum.




Adaptiv farthållare:


Denna funktion använder en laser eller ett radarsystem för att anpassa farthållare hastigheten till hastigheten på de fordon som omger bilen vid behov. Ljus bromsning är automatisk och föraren får en varning om ett närliggande fordon börjar bromsa hårt.




Uppvärmd ratt:


Glädjen i att hålla dina händer och fingrar varma under körning enbart är praktiskt taget värt de extra nollorna på prislappen.




Intelligent avlägsen tillträde:


Denna funktion skickar automatiskt en signal från din nyckel till din bil, kompakt SUV eller fyrhjulsdrift så att du i utan att trycka på några knappar. Detta eliminerar det extra steget för att söka efter dina nycklar medan du håller ett skrikande barn i dina armar. Intelligent avlägsen posten system komma brukar också med tryckknapp tändningarna.


Aucun commentaire: